Når din ejendom skal fornyes

 

bgb a.s. har en bred erfaring med ombygninger og moderniseringer af erhvervsejendomme, både kontorejendomme, firmadomiciler, shoppingcentre med mere.

 

Ofte skal en kontorejendom bygges om samtidig med, at virksomhedens medarbejdere skal kunne passe deres arbejde, eller et butikscenter skal holde åben, mens ombygningen finder sted. For at kunne gennemføre en ombygning samtidig med, at bygningen er i brug, planlægger vi vores arbejde i tæt samarbejde med dig, så det kan foregå med så få gener for medarbejdere og kunder som muligt, samtidig med, at vores folk kan arbejde professionelt og i et højt tempo.

 

bgb a.s. har også god erfaring med ombygning og modernisering af klassiske og unikke ejendomme, og har været med til renoveringer af ejendomme som Louisiana og Hotel d'Angleterre. Opgaver, der kræver særlig ekspertise af vores medarbejdere.

 

Læs mere om ombygningen af Hotel D'Angleterre her.

 

bgb a.s. har desuden erfaring med totalombygning af ældre ejendomme med andre funktioner, til moderne arbejdspladser. 

 

Vælger du bgb a.s. som total- eller hovedentreprenør på din ombygning, får du sikkerhed for, at dit projekt når i mål. Vi har egen stor tømrer- og snedkerafdeling, og det betyder, at vi kan give dig en konkurrencedygtig pris. Vi vælger med omtanke vores samarbejdspartnere blandt entreprenører, der har den samme kvalitetsbevidsthed som os selv, og vi har en række faste samarbejdspartnere. 

 

Blandt vores referencer kan vi nævne ombygningen af en ejendom på Lautrupvang i Ballerup, der har stået tom i en årrække. Nu har ejeren Nordea Ejendommen fundet nye lejere, og kontorejendommen er ombygget og moderniseret af bgb a.s. i hovedentreprise.

 

Læs mere om renoveringen af ejendommen her

 

2017-2019 renoverede bgb a.s. Lundbecks tidligere kontorer på Ottiliavej i Valby i totalentreprise. Kontorerne, som ligger i to ejendomme, er bygget om til Københavns Kommunes nye, store jobcenter.

 

Læs mere om projektet her.