Ombygning af kontorejendom til jobcenter

 

 

bgb a.s. har i totalentreprise ombygget medicinalvirksomheden Lundbecks to gamle kontorbygninger på Ottiliavej i Valby til Københavns nye, store jobcenter.

 

Det nye jobcenter samler Københavns seks jobcentre i et nyt, stort center, der huser Københavns Kommune samlede beskæftigelses- og integrationsforvaltning.

 

I huset arbejder næsten 1000 medarbejdere, og der er hver dag op til 1500 borgere på kursus eller til samtale i huset.

 

 

 

bgb a.s. har i tæt samarbejde med Københavns Kommune, PLH Arkitekter og Midtconsult færdigprojekteret ombygningen af den 33.000 m2 store bygning, som har skabt de tidligere kontorlokaler, primært med cellekontorer, om til et levende hus med mange funktioner, som bibliotek, mødelokaler, storrumskontorer, samtalerum, kantine og produktionskøkken.

 

Det er sket gennem en totalrenovering af de to ejendomme med udskiftning af indvendige, tekniske installationer, nye vægge, lofter, gulve og nye vinduer.

 

Huset er en arbejds- og uddannelsesplads, hvor der både undervises og holdes fortrolige samtaler. bgb a.s. har leveret lydvægge, der lever op til de høje krav, ligesom vi også har leveret fleksible glasvægge til storkontorer samt glas-aluminiumpartier i fælles trappe- og fællesområder.

 

Læs mere om glasentreprisen her

 

VI HAR MEDARBEJDERNE TIL PROJEKTET

 

Arbejderne er udført fra november 2017 til januar 2019. Project Ottilia er et eksempel på en omfattende renovering af en stor ejendom, der gennemføres med en stram tidsplan. Således har vi projekteret hele huset på 60 dage, og selve ombygningen er sket på under et år.

 

Denne typer opgaver er en af vores kernekompetencer. Med over 200 tømrersvende har vi den manpower der skal til, for at gennemføre store ombygninger og renoveringer på kort tid og med kort varsel, så de nye lejere kan flytte ind til ønsket dato.