Modernisering af D'Angleterre

 

 

Det femstjernede Hotel d'Angleterre på Kongens Nytorv er nok Danmarks mest kendte hotel, og hvis man vil have den højeste standard, er det her, man tjekker ind, når man er i København.

 

bgb a.s. er stolte af at have været ansvarlige for afslutningen af den store renovering af det nu 260 år gamle hotel, som fandt sted fra 2011 til 2014.

 

I 2011 var hotellet nedslidt. En lang række ombygninger havde givet hotellet et rodet udtryk med uens vinduer, indskudte etager og lavloftede rum. Der skulle derfor en omfattende ombygning af hotellet til, hvor hele bygningen blev fornyet indefra - en opgave, der var som at bygge et skib i en flaske. Alt fra stuklofter og brystningspaneler til badeværelser og elinstallationer blev taget ud af hotellet og er bygget op igen.

 

Resultatet er et hotel, der fremstår med tidligere tiders pragt, men samtidig er et moderne luksushotel. Der er færre værelser og suiter - 90 stk, men de er alle blevet større med Royal Suite på 250 m2 som den største. Hotellets sale og saloner er også blevet moderniseret - alt i respekt for den historiske bygning, der kan dateres helt tilbage til 1700-tallet.

 

Renoveringen af Hotel d'Angleterre var en opgave, hvor vores erfarne medarbejderes kompetencer kom i spil. Dygtige snedkere og tømrere har stået for de krævende indretninger af de flotte suiter, blandt andet med træstuk og brystningspaneler.

 

 

 

 

Dorte Rønnow Hansen, tidligere direktør hos Hotel d’Angleterre og ansvarlig for ombygningen af hotellet, siger om samarbejdet med bgb a.s.:

 

"Renoveringen af d’Angleterre var en stor udfordring. bgb a.s. trådte til, da samarbejdet med vores entreprenør stoppede i 2013. Arbejdet lå stille i en periode, mens projektlederen fra bgb gennemgik de ufærdige dele af hotellet og registrerede, hvad der skulle laves, og der blev lagt en helt ny plan for at få renoveringen gjort færdig.

 

I august 2013 begyndte bgb a.s. at færdiggøre renoveringen, og suiterne blev løbende færdige frem til maj 2014, hvor vi endelig kunne genåbne hele hotellet. Det er en stor glæde for os, at vi kom så flot i mål. Vi glæder os over resultatet og det gode samarbejde med bgb a.s., som sørgede for, at den omfattende renovering endte med at blive en succes."

 

 

bgb a.s. kom i mål med renoveringen

 

Med denne opgave har bgb a.s. for alvor slået fast, at vi kan håndtere komplicerede byggerier, og byggerier, hvor processen er kørt af sporet. Vi overtog opgaven som hovedentreprenør midt i renoveringen, og der var flere dele af renoveringen, der måtte laves om. Det lykkedes os at få gennemført ombygningen, som af arkitekt CF Møller betegnes som Danmarkshistoriens største hotelrenovering. 

 

Efter den veloverståede modernisering af Hotel d'Angleterre har bgb a.s. fortsat sit samarbejde med hotellets ejere, og vi har siden også indrettet hotellets nye butik, d'Angleterre Creations og spaområdet, Amazing Space d'Angleterre.