Ombygning af erhverv til ungdomsboliger, hotel og butikker i totalentreprise

 

bgb a.s. er totalentreprenør på Gefions Groups spændende omdannelse af SAS’ tidligere kontorejendomme på Engvej 155-169.

De gamle erhvervsbygninger ombygges til et moderne byrum med 362 studieboliger, “5-øren Guldsmeden Hotel” med 273 værelser, café og supermarked.

 

Det eksisterende byggeri består af fire 3-etagers kontorblokke, som totalrenoveres med udgangspunkt i den oprindelige betonkonstruktion. Der isættes trækassetter mellem de oprindelige betonsøjler til opbygning af facader, og heri indrettes boliger og hotelværelser.

 

Der bygges desuden en ny etage på den eksisterende ejendom, og der etableres tagterrasser. I den ene ende af blokkene etableres boliger, og i den anden ende hotelværelser. I stueetagen etableres café, supermarked og fitnesscenter.

 

 

 

 Januar 2020: Facaden opbygges af trækassetter

September 2020 - Ejendommen har fået 4. etage på, og facadearbejdet er i fuld gang.

 

 

Ud mod metroen etableres en panoramabro i en stålkonstruktion som en ekstra etage oven på bygningerne. Panoramabroen vil forbinde hoteldelen af de fire blokke. Broen får en guldmalet facade og bliver blikfang for hotellet. I panoramabroen skal være hotelværelser og reception, og herfra vil være udsigt til Kastrup Fort og Øresund henover metroen.

 

I totalentreprisen indgår desuden terrænarbejde og forsyningsprojekt.

 

bgb a.s har mange års erfaring med ombygninger af ejendomme til helt nye funktioner, samt solid erfaring med opførelse af hoteller og boliger, både når det gælder projektering og udførelser, og i dette projekt kommer alle disse kompetencer i spil.

 

Januar 2020 - Den oprindelige betonkonstruktion er udgangspunktet for ombygningen af ejendommen.