Kontorejendom 

totalrenoveret til 800 medarbejdere

 

bgb a.s. har i hovedentreprise gennemført en total indvendig renovering af Nordea Ejendommes kontor­ejendom på Lautrupvang 10 i Ballerup. Ejendommen bruges nu af Nordea Liv & Pension, som beskæftiger 800 medarbejdere. Op til renoveringen stod ejendommen tom i en kortere årrække.

 

Ejendommen består af to fløje, som er forbundet via et indgangsparti med reception. Den ene fløj er i tre etager, den anden i to etager. Der er desuden en parterreetage under ejendommen.

 

Ejendommen fik overalt nye el- og vvs-installationer samt ny ventilation. Der er indrettet ny reception i indgangspartiet. Der er etableret nye trappeopgange, som skaber et godt flow i ejendommen, så de mange medarbejdere nemt kommer fra sted til sted. De tidligere cellekontorer er ombygget til moderne storrumskontorer med flexrum og mødelokaler, hvor der er opsat nye gipsvægge, nye døre, nye lofter og nye glasvægge.

 

 

I parterreetagen er indrettet fitnessområde med bad og omklædning, nye toiletkerner og et nyt teknikrum, der også rummer ejendommens ventilationsanlæg, samt arkivrum.

 

Også i parterre er kantinens anretterkøkken reno­veret. Anretterkøkkenet har direkte adgang til storkøkkenet i stueetagen, som også er renoveret. Kantinen i parterreetagen, som servicerer de 800 medarbejdere, er ombygget for at sikre et godt flow til og fra kantinen, ligesom der er etableret en udendørs terrasse med borde og stole i forbindelse med kantinen.

 

Udover totalrenoveringen af det indvendige af ejendommen, er ejendommens omgivelser også forbedret. En jordvold foran parterrens vinduer er rykket længere væk for at sikre mere luft og lys i kantinen. Der er etableret nye parkeringspladser og et nyt grønt miljø med stisystemer. Indgangsområdet til ejendommen har fået ny flisebelægning og store højbede.

 

Et projekt med en stram tidsplan

Renoveringen er foretaget med en meget stram tids­plan. Vores store medarbejderstab gør det muligt for os at gennemføre opgaver på kort tid og med kort varsel, uden at gå på kompromis med kvaliteten.