Modernisering af kontorejendom

 

bgb a.s. har for TDC Group ombygget og renoveret 7000 kvadratmeter af erhvervsejendommen på Teglholmsgade i Københavns Sydhavn i totalentreprise.

 

Ejendommen, som blandt andet rummer TDC Groups hovedkvarter, er opført fra slutningen af 1980’erne og frem til 2000.

 

De to fem etagers bygninger, som bgb a.s. har renoveret, er begge opført i 1988. Den ene blok er renoveret fra stue til 2. sal, mens den anden blok er renoveret fra stue til 4. sal, altså alle etagerne. De traditionelle cellekontorer i bygningerne er bygget om til storrumskontorer med glasvægge og glasdøre, og ejendommen er totalrenoveret indvendigt, så den fremstår som en moderne og lys arbejdsplads.

 

Der er desuden som en del af dette projekt opført en ny gennemgangsbygning, der nu forbinder de to bygninger. Der er også etableret et nyt overdækket atrium i glas i den ene bygning, som forbinder de fem etager med et nyt samlingsrum, og desuden er blevet et opsigtsvækkende bygningselement på ejendommen. 

 

 

 

I det store atrium er der opsat en unik trappe med egetræstrin. Udover det unikke udseende på trappen, er den også monteret på speciel vis. Da der uder gulvet er et serverrum, kunne gulvet ikke forstærkes til at holde den 17 tons tunge trappe.

 

bgb a.s. fandt i stedet en løsning, hvor trappen hænger i tagets stålkonstruktion med tre trækstænger, og resultatet er en både funktionel og flot trappe.