Modernisering af kontorejendom

 

Den store erhvervsejendom på Klausdalsbrovej 601, som blandt andet rummer Tryg Forsikring, gennemgår en trinvis modernisering, hvor de traditionelle storrumskontorer bygges om til moderne kontorlokaler i store, lyse rum.

 

I 2018-2019 skete en renovering af en række af bygningerne i kontorkomplekset, bygningerne 2, 3, 4 og 6, et projekt som bgb a.s. gennemførte i hovedentreprise.

 

Stort set alt indvendigt i bygningerne er taget ud og bygget op igen. Traditionelle cellekontorer er bygget om til storrumskontorer med enkelte møderum, kopirum, med mere. Der er benyttet bgb design glasvægge og skabt lyse, moderne arbejdspladser til lejernes mange medarbejdere.

 

I bygning 3 er en eksisterende atriumgård bygget om til et atrium med overdækning i glas og stål, samt nye indvendige stål/betonetagedæk. Et tidligere lager er desuden ombygget til moderne mødecenter med tilhørende toiletfaciliteter, ligesom eksisterende omklædningsrum er ombygget og moderniseret.

 

Der er opført en overdækning i glas og stål over den tidligere atriumgård i bygning 3

 

Kontorkompleksets kantine er ombygget med levering og montering af nyt inventar, og der er etaleret ny cykelparkering ved ejendommen.

 

Flere elementer er genbrugt af hensyn til bygningens arkitektur. Bygningen, som er opført i 1989, er blandt andet opført med ganske specielle lofter, som er bevaret i denne modernisering. De specialdesignede loftsplader blev demonteret, så installationerne kunne udskiftes, og efterfølgende er de oprindelige systemloftsplader udskiftet. Det samme gælder radiatorskjulere, og også specielle dørgreb er genbrugt og monteret på nye dørblade overalt i ejendommen.