Moderne lejligheder i smuk bebyggelse

 

bgb a.s. har for bygherren Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling A/S i samarbejde med Artha opført anden etape af et boligområde på Troldmands Allé i den nybyggede bydel Trylleskov Strand ved Solrød Strand.

 

1. etape var 82 dobbeltvillaer og rækkehuse, som stod færdige i juni 2018, og 2. etape var yderligere 180 boliger, placeret i 10 hvide punkthuse i fire og fem etager med penthouse. Punkthusene er opført med råhus i beton med penthousekonstruktion i let byggeri.

 

Ligesom enfamilieshusene ligger punkthusene placeret på en række boligøer, der hæver sig cirka en meter over terræn og skaber liv og variation i bebyggelsen. Alle lejligheder har en stor altan eller en terrasse. På toppen af hvert højhus er opført to penthouselejligheder. Lejlighederne er opført i lys og moderne stil af de bedste materialer.

 

November 2020 - sidste betonelement rejses på sidste punkthus

September 2020 - Rejsegilde

April 2020: Facadearbejde på penthouselejlighederne

April 2020: Montage af råhuselementer på de sidste seks punkthuse

 November 2019: Det første punkthus er rejst, og penthousen bygges

 

Som en del af totalentreprisen har bgb a.s. også etableret områdets hævede landskabsøer samt gennemført forsyningsprojekt for området, herunder vand, fjernvarme, el, kloak, telefon og internet.

 

I bebyggelsen er desuden opført en fælles swimmingpool med omklædning samt legepladser. Byggeriet blev sat i gang i februar 2019, og de første beboere flyttede ind i 2020. I september 2021 stod hele projektet færdigt.