Glasvægge designet til dit behov

 

Indvendige glasvægge er uundværlige i et moderne kontorbyggeri, og skaber et lyst, luftigt og åbent arbejdsmiljø i alle kontorer, både i nybyg og ved ombygning af ældre byggeri. Med glasskillevægge bevares indtrykket af et åbent kontorlandskab, samtidig med at kontorer og mødelokaler skærmes mod støj.

bgb a.s. leverer glasvægge og glasdøre i eget design speciallavet til dit behov på vores værksted. Vi har mange års erfaring med at levere den unikke, fleksible løsning, til passer til netop dit byggeri.


Der er mange forskellige muligheder både ved valg af glas, døre og montering af døre og vægge. Man kan vælge døre i glas eller træ, der monteres i en slank og stabil aluminiumskarm. Vi kan også levere en skydedør i glas, samt fuldglasdøre uden karm. 

 

Alle dørtyper leveres både som enkelt­ og dobbeltdøre i varierende højde. Glasset kan forsynes med folier med tekst, logoer eller andre motiver, ligesom der kan monteres folie på glasset og gøre vægge og døre uigennemsigtige. Folien kan skiftes ud uden at væggene bliver beskadiget.

Udvalget af hængsler, greb og låsekasser er stort, og kan også være med til at skabe en unik løsning.


Vores glasvægge er 1­lags glastavler som bliver afsluttet med smalle aluminiumsprofiler. Det giver et flot og moderne udtryk. Glassene leveres i tykkelse på mellem 10 og 16 mm.

 

Skal virksomheden flytte om igen?

 

bgb design glasvægge er en fleksibel løsning til dit kontor. Vi har udviklet en metode til opsætning af glasvægge, som betyder, at vægge og døre nemt kan tages ned igen og monteres anderledes, hvis virksomheden får nye behov for adskillelse af arbejdspladser.

 

 

 

 

 

Eksempler på referencer 

 

Nordic Hub, Ørestadens store erhvervsejendom

bgb har leveret en lang række forskellige glasløsninger til denne store erhvervsejendom

 

EC Hansens Hus, et nyopført kontorhus i Carlsbergbyen 

bgb har leveret glasvægge og døre til dette kontorhus

 

Københavns nye jobcenter

I 2019-2020 leverede bgb a.s. omkring 300 glasdøre - samt en lang række glasvægge - til Jobcenter København, som blev indrettet i en stor ældre kontorejendom på Gammel Køge Landevej. Læs om den store glasentreprise her

 

Kontorejendom på Lautrupvang

I forbindelse med en stor renovering af en kontorejendom på Lautrupvang i Ballerup er kontorer indrettet med glasvægge og glasdøre - Læs mere om renoveringen her

 

Copenhagen Towers - glasløsninger tilpasset de enkelte lejemål

bgb a.s. har i en årrække stået for indretning af de enkelte lejemål i Copenhagen Towers i Ørestaden. Efterhånden som lejemålene lejes ud, arbejder vi sammen med lejerne om at planlægge den helt rigtige indretning til netop deres behov. Vi har indrettet eksklusive kontorlokaler for lejere som Vestas, Novo Nordisk og Ericsson, blandt andet med vores designglasvægge i egenproduktion.

 

Royal Copenhagen

bgb a.s. har blandt andet leveret glasvægge til Royal Copenhagens domicil i Glostrup. Læs mere om projektet her

 

Glasvægge- og døre til FN Byen 

Da FN i Danmark fik opført FN Byen i Københavns Nordhavn leverede bgb a.s. 8000 m2 glasvægge- og glasdøre til husets mange kontorer og mødelokaler. Læs mere om projektet her