Tømrer- og snedkerentreprise på transformationen af ældre ejendomme til eksklusive hotellejligheder

 

To ældre ejendomme fra 1894 og 1905 på Vendersgade og Nørre Voldgade i København ombygges fra beboelse til hotellejligheder for Jorck Ejendomme af Hoffmann i totalentreprise.

 

Hotellet får navnet Venders Copenhagen og skal drives af hoteloperatøren Nord Collection. bgb a.s. har tømrerentreprisen på opgaven, en entreprise som omfatter renovering og ombygning af i alt 660 mtagkonstruktion med 12 kviste og flere ovenlys, samt indvendig aptering af de 28 hotelboliger. Desuden har bgb a.s. lavet en ny tilbygning i ejendommenes gård med et fodaftryk 136 m2 i fem etager og tagterrasse udført i let konstruktion.

 

Taget har en kompleks mansardtagkonstruktion på den ene side og et stort udhæng med kviste på den anden side, en tagkonstruktion, der stillede krav til vores medarbejderes tømrerfærdigheder og erfaring med opgaver som denne.

 

Der er i ombygningen bevaret en række af ejendommens historiske karakteristika, som trapper, døre, malede og dekorerede lofter med mere, hvilket har krævet unikke løsninger undervejs, for at få de nye og gamle elementer til at fungere sammen.