Ombygning til moderne finanscenter

 

bgb a.s. har i storentreprise stået for en stor del af tømrer- og snedkerarbejdet i forbindelse med ombygning af Nordeas finanscenter Hermes Hus i Taastrup. Entreprisen indeholdt facade- og energirenovering, etablering af en broforbindelse mellem to bygninger og en opgradering af ejendommens hovedindgang.

 

De eksisterende facader blev fuldstændigt strippet og øget for at få mere isolering ind i facaden, som blev afsluttet med vedligeholdelsesfri aluminiumsbeklædning. Alle glasfelter i facademodulerne er udskiftet til facadetermoruder i optimal energiklasse, så ejendommen nu lever op til Bygningsreglement 2015.

 

 

 

Broforbindelsen har cirka 30 meter spænd, og er etab­leret imellem hovedbygningerne og nabobygningen, så medarbejdere fra nabobygningen kan nå kantinefaciliteterne uden at skulle udenfor.

 

Hovedindgangsområdet, samt gangforløbet imellem kontorområderne og kantinefaciliteterne, er ombygget og energirenoveret.

 

I hovedentreprise har bgb a.s. desuden etableret et fitness­område med omklædning, herunder nedrivning, ap­terings- og overfladeentreprise samt teknik- og installationsentrepriser.

 

bgb a.s. har i samarbejdet med Nordea Ejendomme A/S afleveret bygningerne 100 procent mangelfrit og det kan oplyses, at der ej heller efter 1 års aflevering har været mangler til udbedring under garantien.