Ungdomsboliger indrettes i tidligere universitetsbygning

 

Københavns Universitets tidligere biblioteksskole på Amager bygges om til “Basecamp South Campus”, 352 studieboliger for ”Basecamp Students”, der udlejer møblerede værelser til studerende efter et internationalt koncept.

 

Omdannelsen fra biblioteksskole til boliger gennemføres af WR Entreprise A/S i totalentreprise, og bgb har tømrer-og snedkerentreprisen på projektet. Der er tale om en totalrenovering af ejendommen, når den ombygges til sin nye funktion. Udover de mange værelser indrettes bibliotek, biograf, café, hobbyrum og et stort fællesområde, i alt 14.000 kvadratmeter.

Vores entreprise rummer blandt andet facader, gipsvægge og indvending aptering. Værelserne indrettes med indbyggede møbler og små køkkener, som monteres af bygherre.

 

bgb har også etableret to træterrasser på ejendommen. Entreprisen rummer desuden vinduesmontering, ligesom vi andre steder demonterer vinduer og lukker facaden med Rockpanel.

 

Ejendommen består af to høje bygninger med seks etager og en lav bygning. I den lave bygning har bgb etableret skråtstillede karnapper til vinduer, ligesom bgb her har opbygget brusekabiner i værelserne.