På hjørnet af Kalvebod Brygge og Bernstorffgade har Arp Hansen Hotel Group åbnet sit nyeste Wake Up Hotel. Arpe & Kjeldsholm er hovedentreprenør, og ligesom på de mange andre Wake Up hoteller i København, er det bgb a.s., der har tømrer- og snedkerentreprisen på det store projekt.

 

Hotellet indrettes i en erhvervsejendom, som tidligere var indrettet til kontorer. Ejendommen består af en ti etager høj ejendom og to sidejendomme på hver fire etager.

 

Indenfor er alt revet ned i ejendommen, og de 586 hotelværelser er opbygget. bgb a.s. har opsat alle gipsvægge, gipslofter og lofter i hotelværelserne og hotelgange, og har udført snedkerarbejdet, det vil sige, døre, fodlister, indfatninger og vinduesplader.


Udover hotelværelserne er der indrettet reception og et stort loungeområde i stueetagen, samt en morgenmadsrestaurant på 10. etage. Her har bgb udført vægge og lofter, og en stor tagterrasse på 10. etager.

 

Den første del af hotellet, den høje bygning, er afleveret i begyndelsen af oktober, og hotellet er taget i brug. Resten af hotellet forventes at være færdigbygget i begyndelsen af 2019.

 

Udfordringen i dette hotelbyggeri er de mange, små værelser, men vores medarbejdere har erfaring fra lignende projekter med sig, når de går i gang med en opgave som denne. Vi har løst udfordringen ved at sætte mange folk på opgaven, så indretningen af hotellet kunne gennemføres på kort tid.