82 nye ejerboliger ved Solrød Strand

 

bgb a.s. har i totalentreprise for RS Group opført 54 dobbeltvillaer og 28 rækkehuse i to plan i det nye boligområde Trylleskov Strand ved Solrød Strand. Desuden er opført fælleshus med pool.

 

Byggeriet begyndte i november 2016, og de første boliger stod klar i november 2017. I juni 2018 kunne de sidste familier flytte ind i deres nye hjem, som er tegnet af arkitekt Edvars & Edvars arkitekter i en lys og moderne stil. Boligerne er udført med lyse vægge, store vinduespartier, brede egetræsplankegulve, store fliser på badeværelserne, køkken fra HTH og hvidevarer fra Miele.

 

 

 

Husene er opført i træelementer leveret fra producenten, og monteret med kran på stedet.

De hvide huse i to etager ligger på mindre boligøer i et spændende landskab med søer og grønne fællesarealer. Udover opførelsen af husene har bgb i totalentreprisen også etableret områdets hævede landskabsøer samt gennemført forsyningsprojekt for området, herunder vand, fjernvarme, el, kloak, telefon og internet.


Under projekteringen har vi foreslået en alternativ opbygning af husene, hvor en del af huset er udført som træelementer. Derved opnåede bygherre både en økonomisk og en tidsmæssig besparelse.