NY FACADE PÅ VIRKSOMHEDSDOMICIL

 

bgb a.s. har i fagentreprise for WR Entreprise udført en facaderenovering på virksomheden Sæthers firmadomicil i Farum.

 

Bygningen, som er i to etager, har fået en helt ny og opsigtsvækkende facade i gyldent, eloxeret aluminium. I forbindelse med opbygningen af den nye facade, er der konstrueret en større tagkrone, som giver bygningen et mere eksklusivt look.

 

Facadeelementerne er specialdesignet til dette projekt, og tilvirkningen af facadeelementerne er sket løbende under opsætningen på ejendommen. Det har krævet præcis opmåling og tilpasning ved hjælp af mockups, så resultatet er blevet en facade med et jævn og lige flugt oven på bygningens oprindelige og ikke alle steder jævne facade. 

Bygningens vinduer er udstyret med solafskærmning, og det har været en ekstra kompleksitet ved denne facadeopbygning at tilvirke lysningspladerne omkring vinduerne.

 

På bygningens facade ud mod vejen er boret tusindvis af små huller i aluminiumsbeklædningen. Ved hjælp af lys bag facaden lyser virksomhedens navn “Sæther” op som et opsigtsvækkende logo, når det er mørkt.

 

Resultatet af denne facaderenovering er en ejendom, der skiller sig positivt ud blandt kvarterets øvrige industribygninger.