Fagentreprise på Ørestadens største kontorejendom

 

På Kay Fiskers Plads i Ørestaden opfører KLP Ejendomme bydelens hidtil største kontorejendom på 65.000 kvadratmeter. Ejendommen bygges af Hoffmann A/S, og ligesom på flere af denne totalentreprenørs projekter har bgb a.s. opnået tømrer- og snedkerentreprisen på projektet.

 

De 65.000 kvadratmeter består af kontorlokaler i otte etager samt et stort lobbyområde med butikker og restauranter i stueetagen. bgb’s fagentreprise strækker sig over alle 65.000 kvadratmeter, og rummer blandet indvendig aptering.

 

Projektet omfatter blandt andet flere tusinde meter gipsskørter. bgb a.s. har i denne forbindelse udviklet et T-jern, som ”styre-jern” for skørterne, således at man undgår de skråstivere, man traditionelt indbygger til afstivningen af skørter.

 

Denne lidt anderledes løsning på opbygningen af skørterne er udviklet i et samarbejde med Hofmann A/S, som ønskede en større frihed for indbygning af installationerne. I den valgte løsning har installationsfagene fuldstændig frit spil på begge sider af skørterne og kan placere fremføringer og komponenter helt tæt på skørterne. Løsningen giver således installationsfagene den ønskede frihed for placering af fremføringer og komponenter.

 

Efter skørterne er indbygget, kan de faste gipsvægge monteres, når de enkelte lejeres ønsker og behov for opdeling af kontorer er fastlagt.