22.04.2019

bgb a.s. opfører 180 ejerlejligheder i Trylleskov Strand

 

bgb a.s. begynder nu opførelsen af 56 ejerboliger, og tager dermed hul på første del af et boligprojekt med i alt 180 nye ejerboliger på Troldmands Allé i Solrøds nye bydel Trylleskov Strand.

 

Der opføres i alt ti punkthuse i op til fem etager. På toppen af hvert punkthus opføres to penthouselejligheder, og alle lejligheder får en stor altan eller en terrasse.

 

Lejlighederne opføres i lys og moderne stil af de bedste materialer, og er tegnet af arkitekterne Edvars & Edvars. Projektet opføres i totalentreprise for bygherre Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling A/S i samarbejde med Artha, og boligerne sælges via Living Homes.

 

- Vi opfører boliger af høj kvalitet i et attraktivt område, tæt på arbejdspladserne i Københavnsområdet, og også tæt på skov og strand. Vi forventer, at det bliver et godt projekt, og vi er glade for samarbejdet med bgb a.s., siger Birk Kristensen fra Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling A/S.

 

Lejlighedsbyggeriet er anden etape af et nyt, samlet boligområde i Trylleskov Strand. Første etape af projektet, 82 rækkehuse og dobbeltvillaer, også opført af bgb a.s. i totalentreprise, stod klar i 2017 og 2018. Nu bliver det nye boligområde med de mange forskellige typer boliger og fællesaktiviteter som poolområde og legepladser, færdiggjort.

 

- Det glæder os, at bygherre har vist bgb a.s. den tillid at vælge os til at gennemføre denne anden etape af det spændende byggeri i Trylleskov Strand, siger Jeppe Mulvad, projektchef hos bgb.

 

Læs flere nyheder om bgb a.s. og vores projekter her