06.08.2021

bgb afleverer de sidste boliger i ny bydel

 

Omtrent fem år efter det første spadestik blev taget til et nyt boligkvarter ved Troldmands Allé i Trylleskov Strand ved Solrød Strand, afleverer bgb a.s. i dag de sidste af i alt 262 nye boliger.

 

 

- Det er en stor dag i dag. Vi har været i gang i fem år, og nu er det faktisk en hel bydel vi afleverer, siger Jeppe Mulvad Jeppesen, som er projektchef i bgb a.s, der har opført boligerne i totalentreprise, fordelt på to etaper.

 

 

Første etape af byggeriet bestod af 82 dobbeltvillaer og rækkehuse, og stod færdigt i juni 2018, hvor de første beboere også flyttede ind. Nu står også 180 lejligheder klar til nye beboere, og bgb a.s. kan afslutte projektet, som har været i gang siden 2016.

 

 

Her er både ejerboliger og lejeboliger – de 88 lejeboliger er lejet ud, og alle ejerboligerne er solgt. Arkitekterne Edvars & Edvars står bag arkitekturen i bydelen, hvor alle boligerne er opført i en særlig stilren arkitektur med hvidpudsede facader, og samlet i mindre boligøer, der rejser sig cirka en meter over resten af terrænet. Visionen var en hvid by, og det må siges at være realiseret til fulde.

 

 

Boligøerne bryder helheden op i mindre enklaver, og idéen er, at det kan opmuntre til nabofællesskaber. Legepladser og fælles poolområder bidrager også til at mødes med naboerne og bruge udearealerne mellem boligøerne. Lejlighederne har fået store altaner, hvor der er god plads til udeliv og beboerne er allerede godt i gang med at udnytte pladsen under åben himmel som små haver.

 

 

Projektets første etape er opført for RS Group, mens de 180 lejligheder, som er fordelt på ti punkthuse, er opført for Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling A/S i samarbejde med Artha.

 

 

Med vores aflevering af de sidste boliger på Troldmands Allé er Solrød Strands nye bydel Trylleskov Strand færdigudviklet. Bydelen er opført på tidligere landbrugsjord, og i nærheden af 1000 familier er flyttet ind i de nye boliger, som ligger nær strand, og med nem adgang til motorvejen.

 

 

Læs flere nyheder om bgb a.s. og vores projekter her