Vi gør dit projekt til virkelighed

 

Et byggeri er en kompliceret opgave, der kræver planlægning, adgang til de rigtige kompetencer og viden, og erfaring til at vide, hvordan de mange udfordringer, der dukker op undervejs, kan håndteres. bgb har erfaringen med de store, komplicerede opgaver, og vælger du bgb a.s. som total- eller hovedentreprenør, tager vi hånd om dit projekt fra den første arkitekttegning, til du kan klippe den røde snor.

 

Som total- eller hovedentreprenør involverer bgb a.s. sig i hele processen, og samarbejder med alle involverede parter under byggeprocessen. Vi projekterer sammen med ingeniør og arkitekt og sikrer, at vi får lavet de rigtige bygbare løsninger. Vi gennemfører projektet med effektiv byggestyring. Vi går i dialog med de kommende boligejere eller lejere og brugergrupper af en erhvervsejendom.

 

Hele vejen igennem processen sikrer vi os, at alle får lavet de rigtige løsninger, første gang.

 

 

20 til 25 procent af udgiften til de fleste byggerier er tømrer- og snedkerarbejde. Med bgb a.s. som total- eller hovedentreprenør får du vores store, erfarne tømrer- og snedkerafdeling med i købet. Det betyder, at vi selv klarer den store del af projektet, og det betyder, at du får den bedste pris på dit projekt.

 

Vi har mange samarbejdspartnere inden for de øvrige fagentrepriser. Når vi kender vores underentreprenører godt, sikrer vi den bedste kvalitet.