Nyt shoppingcenter med boliger og fitnesscenter

 

Vanløses nye shoppingcenter Kronen åbnede i oktober 2017 med 60 butikker og spisesteder samt fitnesscenter. bgb a.s. var med i det omfattende byggeri og havde klimaentreprisen med karnapper, indgangs­partier, vinduer, døre og store ovenlys overalt i bygningen, samt tømrerarbejde.

 

Det drejer sig om karnapper med lette facader beklædt med aluminium, inklusive karnapper caden mod metrostationen, hvor bgb a.s. også har leveret og monteret markiser i stof.

 

Ovenlysene er etableret med stålkonstruktioner, der holder de store ovenlys og lette facader. Det største ovenlysvindue i centerets centrale rum er 400 m² stort.

Fitnesscenteret er indrettet i en bygning på taget af shoppingcenteret, og her har bgb a.s. også haft klimaentreprisen og etableret lette facader, aluvinduer, ståldøre og tagpap på bygningen. På taget etableres også boliger. bgb har leveret og monteret 11.000 m2 byggepladsmembran på taget.

 

bgb a.s. har desuden gennemført nødvendige murerreparationer på ejendommen. De første dele af bygningen blev opført i 2010, og der blev bygget en del af stueetagen og 1. etage, inden byggeprocessen standsede på grund af konkurs. Ejendommen blev købt af den nuværende bygherre, Solstra Capital Partners, som genoptog projektet med en række ændringer i 2016.