Vil du være bygningskonstruktør, byggeteknikker eller teknisk designer i bgb a.s.?

 

Vi har vildt travlt hos bgb a.s. og søger en bygningskonstruktør, byggeteknikker eller teknisk designer, som vil med ombord hos en af Danmarks store tømrer- og snedkervirksomheder.

 

Til vores kontor i Skive søger bgb a.s. en medarbejder til detailprojektering, i form af optegning af bygningsdele, detaljer og inventaropgaver. Vi arbejder med tømrerentrepriser, hovedentrepriser, totalentrepriser og specialfremstillet inventar, som produceres på vores eget snedkerværksted -Multika Snedkerier A/S.

 

Vi arbejder med projekter af alle størrelser – helt op til projektstørrelser på 400 millioner kroner.

 

Blandt vores aktuelle byggeprojekter er boliger i totalentreprise på Amager Fælled, ombygning og modernisering af ATP’s domicil i Hillerød i totalentreprise, samt flere store tømrerentrepriser i Københavns området.

 

Dine arbejdsopgaver hos os vil være:

  • Optegning af oversigtstegninger m.v. til hoved og totalentrepriser
  • Optegning af arbejdsdetaljer og produktionstegninger til tømrerentrepriser
  • Optegning af inventartegninger, detaljetegninger og produktionstegninger til vores produktioner hos Multika Snedkerier A/S
  • Overordnet kvalitetssikring af produktion hos Multika Snedkerier A/S, hvor vi bruger Dalux

 

Vores forventninger til dine kompetencer er:

  • Du er uddannet teknisk designer, byggeteknikker, bygningskonstruktør eller lignende med kendskab til IKT.
  • Du skal have stiftet bekendtskab med Revit, Inventor og Office. Har du ikke det, men vi alligevel synes, du er den rette til jobbet, sørger vi for at du får den nødvendige uddannelse.

 

Vi tilbyder:

  • Et afvekslende, selvstrændigt og spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor du vil få en arbejdsdag i en uformel organisation, med fleksible arbejdstider.
  • Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

 

 

Ansøgning sendes på mail til info@bgb.dk. Vi holder løbende samtaler. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

 

Du er velkommen til at kontakte tilbudschef Jeppe Bak for supplerende oplysninger, telefon 2819 6169.