06.06.2018

bgb a.s. afleverer 82 ejerboliger i Trylleskov Strand

 

bgb a.s. har netop afleveret de sidste boliger i Trylleskov Strand, hvor vi har opført 82 dobbeltvillaer og rækkehuse i det nye boligområde ved Solrød Strand.

 

Byggeriet begyndte i november 2016, og de første boliger stod klar i november 2017. Nu kan de sidste familier flytte ind i deres nye hjem, som er tegnet af arkitekt Edvars & Edvars arkitekter i en lys og moderne stil.

 

De hvide huse i to etager ligger på mindre boligøer i et spændende landskab med søer og grønne fællesarealer. Her kan de nye husejere glæde sig over topmoderne boliger nær strand og skov.

 

bgb a.s. har opført husene i totalentreprise for bygherren RS Group ApS. Direktør i RS Group ApS Henrik Grønfeldt-Sørensen glæder sig over et veludført arbejde, der er færdigt til aftalt tid.

 

- Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med bgb a.s. Vi har haft en god dialog om færdigprojekteringen af boligerne, og med købernes ønske om tilvalg i boligerne. Og nu, hvor boligerne står færdige, glæder vi os over det flotte resultat, og et projekt, der er blevet færdigt til tiden, siger Henrik Grønfeldt-Sørensen.

 

Udover opførelsen af husene har bgb i totalentreprisen også etableret områdets hævede landskabsøer samt gennemført forsyningsprojekt for området, herunder vand, fjernvarme, el, kloak, telefon og internet.

 

Læs flere nyheder om bgb a.s. og vores projekter her