07.04.2019

BGB VINDER RENOVERINGSPROJEKT I TOTALENTREPRISE

 

bgb a.s. ombygger og renoverer i totalentreprise 7000 kvadratmeter af erhvervsejendommen på Teglholmsgade i Københavns Sydhavn, for kommunikationsvirksomheden TDC Group, som har sit hovedkvarter her.

 

Ejendommen er opført fra slutningen af 1980’erne og frem til 2000. De to fem etagers bygninger, som bgb skal renovere, er begge opført i 1988.

 

Den ene blok renoveres fra stue til 2. sal, mens den anden blok renoveres fra stue til 4. sal, altså alle etagerne. De traditionelle cellekontorer bygges om til storrumskontorer, og ejendommen totalrenoveres indvendigt, så den fremstår som en moderne og lys arbejdsplads.

 

Udover den indvendige totalrenovering rummer projektet også etableringen af en ny atriumgård i glas i den ene bygning, og opførelsen af en ny gennemgangsbygning, der skal forbinde de to ejendomme.

 

- Dette er en klassisk opgave for bgb. Vores store og erfarne medarbejderstab gør det muligt for os, i samarbejde med vores dygtige underentreprenører, at gennemføre renoveringer som denne på kort tid, siger administrerende direktør i bgb, Jens Hjort.

 

Renoveringen af ejendommen er indledt med indvendig nedrivning. Projektet skal afleveres til bygherre ved årsskiftet 2019/2020.

 

- Vi ser frem til at komme videre med projektet. Vi er godt i gang med en lignende totalrenovering i hovedentreprise af Trygs hovedkvarter på Klausdalsbrovej i Ballerup, et projekt, som minder en del om dette projekt. Renoveringen af TDC’s domicil passer godt ind i vores koncept, siger Jens Hjort.

 

 

Læs flere nyheder om bgb a.s. og vores projekter her