29.09.2020

 

Nyt rejsegilde i Trylleskov Strand efter salg af fire punkthuse

 

Torsdag den 24. september blev der holdt et coronasikret rejsegilde med sprit og afstand på vores byggeplads på Troldmands Allé i Trylleskov Strand, Solrøds nye bydel. Her har vi siden 2016 arbejdet på et stort boligprojekt med i alt 262 boliger, som er opført i en række etaper. Vi er nu så langt i allersidste etape, som består af seks punkthuse på hver fire etager med penthouse, at det var på tide at fejre håndværkernes indsats.

 

Denne del af projektet opføres for bygherre Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling A/S i samarbejde med Artha. Fire af punkthusene er netop solgt videre til ejendomsfonden Core Bolig VII, der forvaltes af Core Property Management, og de to investorgrupper stod bag rejsegildet.

 

- Vi har lagt vægt på at fejre begivenheden, selv om der allerede har været et rejsegilde på byggeriet, sagde Per Yderholm, som er bygge- og udviklingschef hos Core Property Management, og var blandt talerne ved rejsegildet.

 

- Det er første sag, vi har med bgb a.s. , og vi kommer ind som et ekstra lag bygherre. Det har måske været lidt besværligt for bgb, og i starten skulle vi lige lære hinanden at kende, men det synes jeg, vi har gjort. Vi glæder os over at være med til byggemøderne, hvor vi kan se fremdriften på projektet. Det er det, man gerne vil se, når man kommer ned til sin byggeplads, sagde Per Yderholm.

 

For arkitekt Jes Edvars var det en særlig glæde at deltage i dette rejsegilde, hvor projektets færdiggørelse nærmer sig dag for dag. Det er arkitekterne Edvars & Edvars, der står bag samtlige 262 boliger i projektet, som er opført i en særlig stil med hvidpudsede facader, penthouses i træ, og på punkthusene store altaner til alle boligerne, som er samlet i fire boligøer.

 

- Det ser nøjagtigt ud, som vi har forestillet os. Og nu hvor beboerne allerede rykket ind på boligø 3 glæder det mig at se, at de store balkoner bliver benyttet som haver. Det er dejligt at se, at boligerne er velfungerende. Det er det, det hele handler om, sagde Jes Edvars, som havde en vision om en hvid by i Solrød, da han lavede de første skitser til projektet.

 

- Det er det, der gør det stærkt. At man har en hel hvid by, gør det til noget særligt, sagde han, som også havde ros med til bgb a.s.

 

- Det ville være fuldstændigt umuligt at gennemføre dette projekt, hvis det ikke var for det gode samarbejde med bgb. Jeg vil gerne takke håndværkerne for deres fantastiske finish, og også sige tak til bgb i skurvognene, sagde han.

 

Teddy Kierkegaard kunne som bygherre og vært for rejsegildet også give ordet til Solrøds borgmester Niels Hörup, som glædede sig over at der nu er rykket næsten i alt 850 nye familier ind i den nye bydel Trylleskov Strand som bgb’s boligprojekter på Troldmands Allé afslutter.


Niels Hörup fortalte om de arkæologiske udgravninger på stedet, som inden byggeriet begyndte viste, at der har boet mennesker i området i 6000 år. Der blev endda fundet en gravhøj med en kvinde, som borgmesteren kalder Trylleskovpigen.

 

- Jeg har ladet mig fortælle, at det er et helt særligt fund, næsten på linje med Gravballemanden. Jeg synes ringen bliver sluttet, nu hvor den gamle langbrugsjord bliver til smukke, stilrene boliger for mennesker, hvor det betyder noget at bo trygt og godt, sagde han.

 

På Troldmands Allé fortsætter bgb a.s. byggeriet, og vi forventer, at de sidste boliger står klar til indflytning i sommeren 2021.

 

Læs flere nyheder om bgb a.s. og vores projekter her