22.06.2018

bgb a.s. afleverer erhvervsejendom til 800 medarbejdere

 

bgb a.s. har netop færdiggjort en total indvendig renovering af Nordea Ejendommes kontorejendom på Lautrupvang 10 i Ballerup, til brug for Nordea Liv & Pension, som beskæftiger 800 medarbejdere.

 

Som hovedentreprenør har bgb a.s. gennemført den omfattende renovering med en meget stram tidsplan. Vores store medarbejderstab har gjort det muligt for os at gennemføre denne opgave på kort tid og med kort varsel, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Op til renoveringen stod ejendommen tom i en kortere årrække, men fremstår nu som en moderne og behagelig arbejdsplads med åbne kontormiljøer, møderum med glasvægge og glasdøre, og tekøkkener med mulighed for ophold. Kantinen er moderniseret og har fået en udendørs terrasse, og der er indrettet fitnessrum og badefaciliteter i kælderen.

 

Overalt er der arbejdet på at få et bedre flow gennem bygningen til glæde for de mange medarbejdere. Ejendommen har desuden fået indrettet en ny reception og indgangsparti. Udover totalrenoveringen af det indvendige af ejendommen, er ejendommens omgivelser også forbedret med nye parkeringspladser og et nyt grønt miljø med stisystmer. Indgangsområdet til ejendommen har fået ny flisebelægning og store højbede. 

 

Læs flere nyheder om bgb a.s. og vores projekter her