06.08.2021

bgb afleverer første del af boligområdet Engvej 155

 

bgb a.s. har afleveret første del af byggeriet Engvej 155, 363 boliger, en daginstitution og greyboksen til en dagligvarebutik.

 

Engvej 155 skal, når det er færdigt, bestå af 653 nye ungdomslejeboliger med eget køkken og bad, fælles tagterrasser med udsigt over Øresund, fitnesscenter, et supermarked og en café, samt en daginstitution. 75 af boligerne opføres som almene boliger.

 

Mange af de eftertragtede boliger er allerede udlejet, og nu er de første lejere flyttet ind i de flotte boliger, mens bgb a.s. fortsætter med at arbejde videre på resten af boligerne.

 

”Jeg synes, det er en rigtig flot aflevering. Det skal man selvfølgelig synes, men vi havde altså lige omkring 200 mindre mangler på mere end 300 boliger. Det resultat er opnået efter en virkelig flot indsats af hele vores team af byggeledere, håndværkere og underentreprenører. Det er også noget vi har haft rigtig meget fokus på sammen med bygherre”, siger Mads Volmer Nielsen, som er projektchef og partner i bgb a.s.

 

Siden marts har bgb a.s. sammen med bygherren Gefion Group og samarbejdspartnerne på projektet arbejdet sammen om nå så tæt på en mangelfri aflevering, det er muligt. Der er blandt andet arbejdet med føraflevering i dette projekt, hvor man sammen med bygherre gik en hel etage igennem og blev enige om niveauet for, hvordan boligerne skulle afleveres.

 

”Når vi bruger så meget tid før den formelle aflevering, får vi forventningsafstemt med vores kunde, og sat standarden for afleveringen. For os har det været et godt og lærerigt samarbejde om at få sat standarderne og få afhjulpet de ting, der skulle afhjælpes. Og jeg synes, vi har leveret et rigtigt flot resultat og nogle flotte ungdomsboliger til vores bygherre, og vi glæder os til at bygge 290 boliger mere til dem”, siger Mads Volmer Nielsen.

 

De sidste boliger på Engvej forventes at stå klar 30. maj 2022.

 

De i alt 653 boliger på Engvej 155 er indrettet i et tidligere kontorkompleks bestående af fire blokke. bgb a.s. kom tidligt med i projektet, og har sammen med bygherre udviklet løsninger, så boligerne indrettes i blokkene, som bevarer deres oprindelige betonkonstruktion, men ellers gennemgår en fuldstændig transformation til et spændende og visuelt flot byggeri. Særligt opsigtsvækkende bliver kompleksets vartegn ud mod metroen, en gylden panoramabro, der har fået navnet ”Guldbarren”.