Hvad skal vi bygge for dig?

 

bgb a.s. blev etableret af nuværende medejer Bertel Gantriis i 1976, i begyndelsen som en decideret tømrer- og snedkervirksomhed. Siden dengang har bgb a.s udviklet sig til i dag at være en byggevirksomhed, der stadig har tømrer- og snedkerarbejde som sit speciale, men også arbejder med hovedentrepriser og totalentrepriser.

 

Vi arbejder i dag for både store og små bygherrer og entreprenører. Vi fungerer som sparringspartner for vore kunder i både projekteringsfasen og under udførelsen. 

 

 

 

Vidste du at...

  • ​Vi beskæftiger 150-240 tømrer- og snedkersvende og cirka 40 funktionærer, og er blandt landets største tømrer- og snedkervirksomheder. Vores mange erfarne medarbejdere gør os i stand til at deltage i selv de største byggeprojekter. 
  • Vi uddanner løbende tømrer- og snedkerlærlinge.
  • bgb a.s. er i dag ejet af otte partnere, som alle er en del af den daglige drift af virksomheden. Vores brede ejerkreds sikrer stabilitet, kontinuitet og 100 procent engagement.

  

 

Ledige stillinger 

 

Er du vores nye projektchef/projektleder?

 

bgb a.s. søger en projektchef/projektleder til totalentrepriser i København og hovedstadsområdet. Her får du mulighed for at få en central rolle i en af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder, som er i vækst og udvikling.

 

Læs mere om stillingen her

 

 

Vil du være bygningskonstruktør, byggeteknikker eller teknisk designer i bgb a.s.?

 

Vi har vildt travlt hos bgb a.s. og søger en bygningskonstruktør, byggeteknikker eller teknisk designer, som vil med ombord hos en af Danmarks store tømrer- og snedkervirksomheder.

 

Læs mere om stillingen her 

 

Søg gerne uopfordret

Vi søger altid dygtige medarbejdere. Har du lyst til at arbejde for bgb a.s., og har du kendskab til byggebranchen og er uddannet arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende, så send en ansøgning til Jesper Maarschalk, jm@bgb.dk.

 

 

Praktikanter:

Til efteråret 2024 søger vi bygningskonstruktørpraktikanter. Læs mere her

 

Lærlinge:

Vi har altid tømrer- og snedkerlærlinge ansat hos bgb a.s. Har du gennemført grundforløbet og søger du en læreplads, er du velkommen til at sende en ansøgning på mail til info@bgb.dk.