Kan du få komplekse byggerier i mål?

 

 

bgb a.s. søger en projektchef/projektleder med solid erfaring inden for byggeri til vores totalentrepriser. Her får du mulighed for at få en central rolle i en af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder, som er i vækst og udvikling.

 

bgb a.s. har dybe rødder i tømrer- og snedkerfaget, men har siden 2016 opbygget ekspertise indenfor totalentrepriser, og det er her, du kommer ind i billedet.

 

Som projektchef/projektleder hos bgb a.s. vil din primære opgave være at realisere store og komplekse byggeprojekter, hovedsageligt i København og hovedstadsområdet, hvor du vil arbejde med udgangspunkt i vores projektkontor i Ishøj.

 

 

Dine ansvarsområder vil være:

 

  • Ledelse af totalentrepriser fra start til aflevering.
  • Sikring af, at alle projekter overholder tidsfrister, budget og kvalitetsstandarder.
  • Koordinering mellem de forskellige faggrupper og sikre effektiv kommunikation på tværs af alle projektets parter.
  • Risikostyring og løbende optimering af projekterings- og byggeprocesser.
  • Forhandling og styring af kontrakter med underleverandører og underentreprenører.

 

Vi forventer, at du har:

 

  • Minimum ti års erfaring i byggebranchen, fortrinsvis med ledelse af hoved- og totalentrepriser.
  • Uddannelse som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende.
  • Stærke lederevner og evnen til at motivere og lede tværfaglige teams.
  • Fremragende problemløsnings- og forhandlingskompetencer.
  • Erfaring med digitale projektstyringsværktøjer

 

Hvad du kan forvente:

 

Som projektchef/projektleder hos os bliver du en af nøglepersonerne i en dynamisk virksomhed i vækst og kan du forvente masser af udfordringer, og du vil hver dag få mulighed for at bidrage til de rigtige løsninger i samarbejde med dine nye kollegaer. 

 

I bgb a.s. arbejder vi målrettet på at være med helt fremme i den nyeste udvikling inden for byggeri i Danmark, og der er i vores hverdag et øget fokus på bæredygtighed, hvor vi kontinuerligt arbejder på at få flere bæredygtighedstiltag ind i vores projekter. På flere af vores projekter arbejder vi med DGNB-certificeringer.

 

bgb a.s. er ejet af otte partnere, som alle er en del af den daglige drift af virksomheden. Vi er derudover et team af erfarne projektchefer og byggeledere, som sammen leder vores totalentrepriser, hovedentrepriser og tømrer- og snedkerentrepriser.

 

bgb a.s. blev stiftet i Skive i 1976, og vores administration ligger stadig i byen, mens vores projektafdeling ligger i Ishøj.

 

Vi gør meget for at sikre sammenholdet på tværs af landet. Vi mødes med kollegerne i Vestdanmark til fælles julefrokost og arrangementer som vores årlige golfturnering, og så rejser vi omkring hver andet år på en fælles tur til udlandet.

 

Vil du med på holdet og er du klar til at lede nogle af branchens mest spændende byggeprojekter? Så send din ansøgning og dit CV til os på mailadressen jmj@bgb.dk. Vi læser løbende ansøgninger, og ønsker at ansætte den rette person så hurtigt som muligt.

 

Du er velkommen til at kontakte partner og projektchef Jeppe Mulvad Jeppesen for supplerende oplysninger, telefon 2819 6148.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!