bgb får totalentreprise på Københavns nye jobcenter

13.11.2017

Nu begynder ombygningen af Lundbecks to gamle kontorbygninger på Ottiliavej i Valby. I begyndelsen af 2019 skal Københavns nye, store jobcenter åbne i bygningerne, og bygherren, Ottilia Project P/S, har valgt bgb a.s. som totalentreprenør.

 

Det nye jobcenter skal samle Københavns seks jobcentre i et nyt, stort center. Her skal arbejde næsten 1000 medarbejdere, og der vil hver dag være op til 1500 borgere på kursus eller til samtale i huset.

 

PLH Arkitekter og Midtconsult skal sammen med bgb a.s. færdigprojektere ombygningen af den 33.000 m2 store bygning, som skal skabe de nuværende kontorlokaler om til et levende hus med mange funktioner, som bibliotek, mødelokaler, storrumskontorer, samtalerum, kantine og produktionskøkken. Der sker gennem en totalrenovering af de to ejendomme med udskiftning af indvendige installationer, ny indretning overalt og fornyelse af facader og vinduer.


Arbejderne udføres fra november 2017 til afleveringen ved indgangen af 2019, hvor bygningen skal tages i brug af Københavns Kommune. Projektet varetages af bgb’s afdeling for totalentrepriser.

 

- Denne store renovering gennemføres med en stram tidsplan, og projektet forventes at være færdiggjort på lidt mere end et år. Vores store medarbejderstab gør det muligt for os at gennemføre opgaver som denne på kort tid og med kort varsel, siger projektchef og partner i bgb a.s., Jeppe Mulvad.


- Vi ser frem til at komme i gang med projektet. Vi er godt i gang med en lignende totalrenovering af en eksisterende kontorejendom for Nordea Ejendomme på Lautrupvang i Ballerup, et projekt som er noget mindre end dette projekt, men som ellers minder meget om det. Renoveringen af Lundbecks gamle kontorbygninger passer godt ind i vores koncept, siger han.