01.07.2020

bgb a.s. afleverer endnu 56 ejerboliger i Trylleskov Strand

bgb a.s. har som totalentreprenør netop afleveret de første fire af i alt ti punkthuse i den nye bydel Trylleskov Strand. Her opfører bgb i alt 180 lejligheder i moderne og karakteristisk stil, tegnet af arkitekterne Edvars & Edvars.

 

Projektet opføres for bygherre Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling A/S i samarbejde med Artha, og boligerne sælges via Home.

 

Med sine hvide facader, penthouses opført i træ og store altaner til hver eneste bolig, skiller byggeriet sig ud fra mange andre boligprojekter, der opføres i disse år.

 

”Det er en anderledes type bolig, de første nye ejere nu flytter ind i, men samtidig en bolig, der matcher de høje krav og forventninger, købere har til nybyggeri i dag”, siger Jeppe Mulvad Jeppesen, projektchef i bgb a.s.

 

I sammenhæng med resten af Trylleskov Strand, hvor bgb a.s. i 2017 og 2018 har afleveret 82 rækkehuse og dobbeltvillaer, er skabt et spændende og attraktivt boligkvarter, hvor beboerne også har glæde af en række fælles faciliteter, blandt andet et stort poolområde og flere legepladser.

 

”Samfundet er på mange måder stadig præget af coronakrisen, og der er også i byggeriet usikkerheder på grund af situationen. Blandt andet kan vi opleve leveranceudfordringer. Derfor er det rigtig godt, at vi alligevel har formået at kunne aflevere disse 56 boliger til den aftalte tid”, siger Jeppe Mulvad Jeppesen, der som partner i bgb a.s. løber stærkt på trods af coronakrisen.

 

”Vi har travlt i bgb, og har en masse igangværende projekter. Blandt andet har vi meget at lave i vores store egenproduktion, hvor vi her i sommerperioden beskæftiger cirka 200 tømrere”, siger han.

 

I Trylleskov Strand fortsætter byggeriet også, og bgb a.s. forventer at aflevere de sidste 124 lejligheder i sommeren 2021.

 

Læs flere nyheder om bgb a.s. og vores projekter her