Erhverv og boliger i 14 etager

 

Midt i Carlsbergbyen opføres et bolig-og erhvervskompleks, to sammenhængende bygninger bestående af det 50 meter høje Grønlunds Tårn og Winge Hus, en karréejendom i fem etager.

 

I Grønlunds Tårn etableres 45 boliger, som alle får udsigt over den nye bydel på det gamle bryggeriområde. Lejlighederne får alle altan, og de øverste penthouselejligheder på 13. etage får private tagterasser. Lejlighederne ligger på 5. til 13. etage, mens der indrettes butik og restaurant i stueetagen, og erhverv i de nederste etager.

I Winge Hus indrettes hele karréen til erhverv, rundt om en atriumgård.

 

 

Grønlunds Tårn og Winge Hus opføres af Arpe & Kjeldsholm A/S, og som i en række andre projekter i Carlsbergbyen med denne totalentreprenør, samarbejder bgb a.s. med Arpe & Kjeldsholm og har en stor tømrer- og snedkerentreprise på projektet.

 

bgb a.s. står således for montering af vinduer i det 14 etager høje tårn og for etablering af ventilationshuse på taget. Entreprisen rummer desuden en let facade på 4.-5. sal i erhvervsdelen.

 

bgb a.s. har også entreprise på indvendigt tømrer- snedkerarbejde i projektet. Vi begyndte på vores del af entreprisen i begyndelsen af april 2020. Projektet forventes at fortsætte frem til sommeren 2021.